Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Panama 6 years 1731 Fine & Rare

Rum

Panama 6 years 1731 Fine & Rare
  • Panama 6 years 1731 Fine & Rare
  • Panama 6 years 1731 Fine & Rare

Panama 6 years 1731 Fine & Rare

Rum

Bottelaar1731 Fine & Rare
Distillery / merkVarela Hermanos
SerieSingle Origin
LandPanama
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol46%
Leeftijd6 years
VattypeEx-Bourbon Casks
EAN8719689981402
Out of stock

Het jaar 1731 staat in de geschiedenisboeken gemarkeerd als het jaar dat de Britse Royal Navy besluit de manschappen een halve ‘pint’ rum te bieden, als onderdeel van hun soldij. Maar al ver daarvoor werd de drank gewaardeerd door velen. Al honderden jaren is deze drank met zijn rijke kleuren en volle, gevarieerde smaken verbonden met de historie en tradities van Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Tegenwoordig staat 1731 voor een unieke collectie rums, elk met een eigen karakter en oorsprong. De collectie biedt drie mooie rum blends en drie single origin rums, allemaal met de eigen natuurlijke kleur en pure smaak, zonder additieven of toegevoegde suikers. 

1731 is meer dan een merknaam. Het is een nieuwe kijk op rum, het maakproces, de smaak, de beleving. Met een zeldzaam mooi palet aan rums laat het merk de warme geschiedenis van de bakermat van de rum herleven. 

De 1731 Panama 6 Year Old is met zorg gekozen om zijn kleur, smaak en karakter en vertegenwoordigt een van de meest authentieke smaken van Panama. Deze traditionele Column Still rum heeft minimaal 6 jaar gerijpt op oude eikenhouten bourbonvaten. Dit maakt de Panama een bijzonder smaakvolle single origin rum.

Proefnotitie:

Tijgerbalsem met gebrande koffiebonen, kersen in melkchocolade en witte kokos. De tong wordt bedekt met zoete bessengelei wat overgaat in kruidige kokos en die combinatie van chocolade en kersen. Heerlijk!

Panama 6 years 1731 Fine & Rare

Panama 6 years 1731 Fine & Rare