The Malt Whisky Map Of Scotland 2019

Gebotteld
2019
EAN
9781849345033
Beschikbaarheid
Dit product is momenteel niet op voorraad

Voeg toe aan vergelijken

Voor de vijfde keer publiceert de aimabele Schotse auteur Neil Wilson een kaart van Schotse whiskydistilleerderijen. Ditmaal niet alleen. Hij kaartte een nieuw idee aan bij James McEwan thans betrokken bij de ontwikkelingen bij Ardnahoe.

Het tweetal maakte een prachtige nieuwe versie waarop meer dan 120 distilleerderijen staan, ook degenen die sinds 1960 gesloten zijn. Niet alleen die waar single malt wordt gemaakt, doch ook zeven locaties waar grain whisky wordt geproduceerd.

De kaart is in full colour gedrukt en op de achterkant staat de wereld aan informatie over de genoemde distilleerderijen. De bekende whiskyregio’s zijn een beetje ‘aangepast’ om het wat overzichtelijker te houden. Jims notities zijn uniek en vaak heel grappig om te lezen. 
Verder zijn er webadressen, informatie over vaten, kuiperijen en distilleertermen toegevoegd, alsmede informatie over bezoekerscentra, openingstijden en rondleidingen.

Als extraatje is een Highland Distilling License uit 1793 afgebeeld en de kaart is eveneens voorzien van Landranger OS Map References. Dit product zal zowel de professional als de amateur aanspreken.

Afmeting: 234x118 mm (opgevouwen); 974x674 mm (opengeklapt).

Handig om mee te nemen maar ook mooi om in te lijsten.

7 Andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0