Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Hennessy Paradis Impérial

Cognac

Hennessy Paradis Impérial
  • Hennessy Paradis Impérial
  • Hennessy Paradis Impérial

Hennessy Paradis Impérial

Cognac

Distillery / merkHennessy
RegioCognac
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol40%
Out of stock

Op 24 december 1818 plaatste Maria Feodorovna een bestelling bij de familie Hennessy voor een zeldzame cognac met een unieke blend van uitzonderlijke finesse, als cadeau voor haar zoon, tsaar Alexander I. (bron: Hennessy archieven). Hierop geïnspireerd is in 2011 een nieuwe blend gecreëerd van buitengewone subtiliteit, kwaliteit en zeldzaamheid om de eerste levering aan het Imperiale Russische hof te eren: Paradis Impérial. Hennessy Paradis Impérial is een blend van meer dan honderd eaux-de-vie van minimaal 30 jaar oud. De gelaagdheid is ongekend, de cognac is het summum van majestueuze elegantie.

Proefnotitie

Kleur: Helder, licht amberkleurig met zachte schakeringen.

Geur: De neus begint zo fris als de eerste zomerbloemen. Een subtiel parfum met jasmijn en oranjebloesem.

Smaak: Een ballet van smaken vult de mond en openbaart zichzelf laag voor laag. De textuur is delicaat en de smaak is opmerkelijk intens. Door de rijping in oude vaten hebben de eaux-de-vie wel het karakter van het eikenhout behouden zonder dat het hout de smaak overheerst.

Conclusie: Eindeloze finesse.

Paradis Impérial is een grootse cognac, uniek in zijn soort. Neem de tijd om ervan te genieten en waarlijk te beseffen wat er in iedere slok schuilt.

Hennessy Paradis Impérial

Hennessy Paradis Impérial