François Peyrot Liqueur Poire Williams & Cognac

Distillery / merk
Inhoudsmaat
0.7 liter
Alcoholpercentage
30%
EAN
3503970360053
Beschikbaarheid
Op voorraad

€ 22,95 (incl. BTW)

  

- +

Likeuren & Cognac van Franςois Peyrot De Likeuren, waarbij 1 jaar oude eau de vie is toegevoegd. Likeur op cognac basis vormt ook een belangrijk onderdeel van de collectie François Peyrot. Het Cognac huis onderscheidt zich hiermee van de andere Cognac huizen. Het is dan ook een familie traditie te streven naar zuivere fruitextracten, bestemd voor heerlijke smaken.

Deze likeur wordt met 100% Poire Williams peren gemaakt, die zeer fruitig zijn en pas sinds een jaar of veertig gedistilleerd worden. Voor 1 fles van 0,7 liter heeft men 14 kg Williams Peren nodig. Poire Williams likeur wordt gemaakt door het sap van de peren te concentreren. Vervolgens wordt er Eau de Vie toegevoegd.

Op het landgoed van François Peyrot wordt van de peren een jus gemaakt. Deze jus wordt geconcentreerd ten einde een dikkere samenstelling te krijgen, genaamd ” le coeur de jus ”. Men laat vervolgens deze weken in 1 jaar oude cognac, waarbij wordt toegevoegd suikersiroop, zoutloos water en een minuscule hoeveelheid natuurlijk karamelsuiker. De duur van het weken bedraagt minimaal 4 weken. Uiteindelijk bestaan de ingrediënten uit : 43% cognac, 20% Poire Williams extract en de rest karamel suiker en water.

30 Andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0