Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Crystal Head Pride Edition

Vodka

Crystal Head Rainbow Edition
  • Crystal Head Rainbow Edition

Crystal Head Pride Edition

Vodka

Distillery / merkCrystal Head
SerieLimited Edition
LandCanada
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol40%
EAN627040412503
Out of stock

Crystal Head Vodka is de realisatie van de droom en visie van de bekende acteur Dan Aykroyd en zijn collega beeldend kunstenaar, John Alexander. Beide zijn fervente onderzoekers van het fenomeen van de 5.000 tot 35.000 jaar oude Crystal Heads die overal ter wereld zijn gevonden, van Tibet tot de VS.

De legende vertelt dat dertien kristallen schedels die in het bezit zijn van de inheemse stammen van Amerika (de Navajo, Azteken en Maya’s) kunnen worden gebruikt om positieve energie en verlichting te projecteren. Dit was de inspiratie achter de buitengewone fles met kristallen schedel en de zuiverste wodka die erin zat. Met water uit de pure bronnen van Newfoundland, viervoudige destillatie door halfedelstenen en zonder additieven, oliën of suikers, is het enige wat nodig is om te genieten van Crystal Head Vodka; een glas. Het resultaat is een premium wodka. Een schone en heldere wodka met een neutraal aroma, met een vleugje citrus. Het mondgevoel van deze wodka is zijdezacht, met een subtiele zoetheid en een vleugje vanille. Het eindigt zoet, met een heerlijke romigheid.

De excellente smaak werd al eens bekroond tijdens de vijftiende International Tasting Contest in Moskou. ‘It’s not what we add to our vodka that makes us unique, it’s what we don’t add.’

Crystal Head Rainbow Edition

Crystal Head Pride Edition