Belvedere Summer Bay Limited Edition

Distillery / merk
Serie
Limited Edition
Land
Poland
Inhoudsmaat
0.7 liter
Alcoholpercentage
40%
EAN
5901867811424
Beschikbaarheid
Dit product is momenteel niet op voorraad

Voeg toe aan vergelijken

Passend bij Belvedere’s merkfilosofie om zo natuurlijk mogelijk te werken is er nu de Belvedere Summer Bay limited edition. Het chique, zomerse ontwerp van de fles is geïnspireerd op ontspannen aan het strand met vrienden; een natuurlijke oase waar het zonlicht in stralen door de planten valt en mooie schaduwen creëert, en waar een licht briesje de geuren van de zee en zomer met zich meebrengt. Ervaar de zomer in je glas met één van de Summer Signature Drinks, allemaal verfrissend en te maken met een paar simpele, natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. 

De Belvedere Summer Bay limited edition nodigt uit om heerlijk zomerse drankjes mee te maken. Bijvoorbeeld de luchtige Belvedere Air of uw favoriete Spritz.  

Belvedere Air
45ml Belvedere Vodka
20ml vers citroensap
15ml honingwater (verhouding 2:1)
60ml amandelmelk
Takje munt
Doe alle ingrediënten in een shaker met ijs en shake stevig en lang om een heerlijke luchtige structuur te krijgen. Schenk door een strainer in een longdrinkglas gevuld met ijs en garneer met een takje munt. 

Belvedere Spritz
Vul een groot wijnglas met ijs, voeg 30ml Belvedere en 30ml vermouth of bitter toe, top het glas af met half bruisend water en half (Fever Tree) tonic en garneer met de verse kruiden zoals tijm en fruit zoals grapefruit.

11 Andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0