Compass Box Hedonism The Muse komt naar Nederland

Gepubliseerd: 10-03-2018 09:37:10
Categoriën: Whisky blog

Compass Box Hedonism The Muse komt naar Nederland

Hedonism, The Muse 'Limited Edition Grain Scotch Whisky'

Geïnspireerd door de dame die op het label stond van de allereerste botteling van the Compass Box Hedonism. Hedonism is een belangrijk product voor Compass Box, aangezien hier het succesverhaal eigenlijk mee begonnen is. John Glaser, de man achter the Compass Box, kwam in het warehouse een vat met uitzonderlijk oude graanwhisky tegen en ontdekte hierin smaken die hem aan de oude Hedonism deden denken. John vond toen dat ze genoodzaakt waren om terug te keren naar het concept van de eerste Hedonism.

Compass Box Hedonism the Muse combineert dit bijzondere vat met enkele andere zeldzame en opmerkelijke graanwhisky's van verschillende leeftijden om een whisky te creëren die alle smaakkenmerken heeft van de klassieke Hedonism, maar dan met een nog grotere diepte en intensiteit.

Deze whisky is gelanceerd tijdens Internationale vrouwendag 2018. Totaal zullen er 3060 flessen van deze whisky beschikbaar zijn. Een klein deel hiervan zal naar Nederland toe komen. Als alcoholpercentage is gekozen voor 53.3% ABV. Dit percentage is gelijk aan het actuele percentage dames dat werkzaam is bij het bedrijf.

Uiteraard is deze whisky niet koud gefilterd en is er geen kleurstof toegevoegd.

De verkoopprijs bedraagt €289,95

Wilt u een fles bestellen, klik dan hier

Compass Box Whisky Co

Deel deze blog

Vergelijk 0