Goed Voornemen voor 2019!

Gepubliseerd: 10-01-2019 11:12:23
Categoriën: Wijn blog

Goed Voornemen voor 2019!

In december hadden wij een wijnproeverij in de winkel. We begonnen met een feestelijke bubbel, daarna 12 heerlijke wijnen en een mooie port om de avond af te sluiten.

We hadden het bespreken van de wijnen eerlijk verdeeld, ik had onder andere de Hess Select Zinfandel. Ik vertelde daarbij dat ik ook blog en dat er over deze wijn een blog te vinden is op onze site. De volgende dag zat ik de avond nog eens te overdenken, en dacht ik van wanneer is eigenlijk mijn laatste blog? Tot mijn grote schaamte was deze van augustus 2018.

Nu de drukte van december weer achter de rug is, is het dus de hoogste tijd om aan mijn goede voornemen voor dit jaar te beginnen: “Meer Bloggen!”

Laten we het jaar voordelig beginnen met wijn uit de Gascogne Zuidwest-Frankrijk.

Voor onze wijnklanten hebben wij continu de aanbieding: bij 3 flessen 10% korting en bij 6 gelijke flessen zelfs 20% korting. Maar daarnaast hebben wij op een aantal artikelen dooskortingen. Deze kortingen zijn nog hoger dan de 20%.

Zoals nu Duffour Père & Fils Côtes de Gascogne Blanc of Rouge.

De Gascogne is een beetje vergeten wijngebied, en dat is jammer want er komen heerlijke wijnen vandaan. De Atlantische Oceaan en de Pyreneeën zorgen voor frisse nachten tijdens hete zomers, en dit zorgt weer voor fijne frisse wijnen.

De frisse witte wijn is gemaakt van de Colombard, de Gros Manseng en de Ugni Blanc. Drie druivensoorten die veel voorkomen in de Gascogne. De combinatie van deze druiven zorgt voor een lekker glas witte wijn met tropisch fruit, citrus en wat kruidigheid. Bij de geur zei ik gelijk ”Gascogne in je glas”. Een allemansvriend, een wijn die bij iedereen in de smaak valt, makkelijk te combineren is en waarvan je graag nog een tweede glas inschenkt.

De rode wijn komt van de Cabernet Sauvignon, Merlot en Tannatdruif. Deze rode wijn heeft al veel fans en ook wij zijn enthousiast. Makkelijk en smaakvol en dat alles in één fles voor een zeer nette prijs. De combinatie van de druiven zorgt dat de wijn vooral fruitig is en licht kruidig. Ook een allemansvriend, veel klanten noemen het al “onze nieuwe huiswijn”. Dat is natuurlijk niet voor niets.

Het leuke van deze wijn is ook dat er acht verschillende etiketten zijn, elke keer dus weer een verrassing wat er in de doos zit. Mijn favoriet: “De vrouw op de fiets”. Daar word ik blij van!

Per fles €6,95 een doosje van 6 flessen kost nu €32,50*. - Geldig t/m 31/01/2019 -

 

I love wijn, Viviënne

 

*Alleen geldig in de winkel -geen extra volumekorting -

Deel deze blog

Vergelijk 0