Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Hine VSOP H by Hine

Cognac Fine Champagne

Hine VSOP H by Hine
  • Hine VSOP H by Hine
  • Hine VSOP H by Hine

Hine VSOP H by Hine

Cognac Fine Champagne

Distillery / merkHine
LandFrance
RegioCognac - Fine Champagne
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol40%
EAN3760107310194
Out of stock

Gelegen in het hart van de Grande Champagne, het premium wijnbouwgebied van de Cognac regio, produceert het huis Hine al zes generaties lang enkele van de meest exquise Cognacs, toen het nog beter bekend was als T Hine & Co Cognac. Het landgoed heeft een uitzonderlijke 173 hectare aan wijngaarden, en het huis heeft een zeer bijzondere traditie van het produceren van relatief kleine hoeveelheden - maar met een zeer hoge standaard in kwaliteit. Een van hun handelsmerken is het opslaan van hun vintage vaten in vochtige kelders in Bristol, Engeland. Op deze manier doorloopt de Thomas Hine Cognac een uniek ander rijpingsproces door de vochtigheid van de badplaats, die enigszins verschilt van die van de zuidwestelijke kust van Frankrijk.

H by Hine Rare VSOP 

H by Hine VSOP is een blend van 15 Petit Champagne eau-de-vieux, waarin in de jongste cognac 4 jaar oud is. Veel zoete geuren; room, vanille en appelbloesem. De smaak is fruitig met tonen van bloemen. De afdronk is middellang en bevat meer fruitsoorten.

Proefnotitie:

Geur: Expressief en toch discreet, met tonen van iris, verse abrikoos, acacia en witte peper.

Smaak: Vrij fruitig, met een vleugje vanille. 

Finish: De bloemige noten zijn helder en geven een oplichtend randje aan de afdronk.

Signature drink: Levendig en elegant, deze VSOP is geweldig op zichzelf, maar ook het ideale ingrediënt voor cocktails en mixdrankjes. Probeer het met een scheutje koude tonic, cider of ginger ale, gegarneerd met een vleugje limoen, komkommer of rozemarijn.

Hine VSOP H by Hine

Hine VSOP H by Hine