Hennessy Richard

Distillery / merk
Regio
Inhoudsmaat
0.7 liter
Alcoholpercentage
40%
Beschikbaarheid
Dit product is momenteel niet op voorraad

Voeg toe aan vergelijken

Richard Hennessy kan niet worden uitgelegd. Het moet simpelweg worden begrepen!
Het is een brug tussen het verleden en het heden, een levend testament aan ruim 250 jaar historie, talent, kennis en expertise, gecreëerd voor kenners van de grootste cognacs.
De eaux-de-vie rijpen minimaal 40 jaar, waaronder een periode op nieuw eikenhout. De cognac heeft een onmiskenbare kracht. Het is een sensatie van uiteenlopende smaken perfect gebalanceerd door een krachtige structuur. Richard heeft de kenmerkende, verfijnde rancio die slechts de oudste cognacs siert. Richard Hennessy benadert de perfectionering van cognac.

Proefnotitie

Kleur: Diep, warm amber. Een teken van z’n kracht.

Geur: Het complexe aroma vult de neus met delicate nuances van bloemen, gemengde specerijen, nootmuskaat en geblanceerde venkel.

Smaak: De kracht en diepte van de neus komt terug in de smaak waar de specerijen, met name peper, een belangrijke ondersteunende rol spelen. Tonen van leer, noten en gesuikerd fruit bouwen de structuur. Hieronder ligt cederhout, bijenwas en de kenmerkende, verfijnde rancio die slechts de oudste cognacs siert.

Conclusie: Exceptioneel met een perfecte balans.

Richard Hennessy is het resultaat van een vakman zijn beheersing van de tijd. Zeldzaam, kostbaar en met een unieke complexiteit is dit het summum.

10 Andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0