Whisky Leren Proeven - Editie Wereld 4x 2.5cl

Tasting Set

Meer details

Distillery / merk
Inhoudsmaat
4 x 0.025 liter
Alcoholpercentage
40+%
Beschikbaarheid
Dit product is momenteel niet op voorraad

Deze proefset bestaat uit de volgende Wereld whisky's:

  • Omar Bourbon Cask Single malt whisky Taiwan 46%

De Omar Bourbon Cask is een Taiwanese Single Malt van de TTL Nantou Distillery in Taiwan. Deze Aziatische single malt heeft gerijpt in bourbon vaten en is gebotteld op 46%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen.

  • Amrut Single malt whisky India 46%

In 2004 bracht Amrut Distilleries Ltd de allereerste single malt whisky van India op de markt. Amrut Whisky werd bekend bij het grote whiskypubliek toen whiskykenner Jim Murray (Engelse schrijver-journalist en alom bekende whisky-criticus) de whisky positief beoordeelde. Amrut Indian Single Malt wordt gedistilleerd van Indiaase gemoute gerst, verbouwd in Punjab en Rajasthan in het noord-westen van India.

  • Mack Single malt whisky Zweden 40%

Mackmyra Mack is een Zweedse single malt van de Mackmyra distilleerderij. De Mackmyra Mack is een relatief nieuw product op de markt. Het werd gelanceerd in oktober 2015 en het bedrijf wil de jongere generatie whisky-enthousiasten aanspreken. Misschien is het het frisse en gemakkelijk drinkbare karakter van de whisky, wat zou kunnen suggereren dat vooral het jongere publiek dol zou zijn op deze single malt. Maar er is een goede kans dat de oudere generatie hetzelfde ervan geniet. 

  • Armorik Dervenn Single malt whisky Frankrijk 46%

Armorik is de whisky van de Warenghem Distilleerderij, gelegen in Lannion in het Franse Bretagne. Dervenn is het Bretonse woord voor “Eiken”. In samenwerking met de enig over gebleven kuiper in Bretagne worden nieuwe vaten van Bretons eikenhout gemaakt en gebruikt voor deze whisky.

2 Andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0