Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Bacardi Carta Blanca 300cl

Rum

Bacardi Carta Blanca 150cl
  • Bacardi Carta Blanca 150cl
  • Bacardi Carta Blanca 150cl

Bacardi Carta Blanca 300cl

Rum

Distillery / merkBacardi
LandPuerto Rico
Inhoudsmaat3.0 liter
Alc/vol37.5%
EAN5010677013253
€ 79,95

€ 66,07 (excl. BTW)

Slechts één verkrijgbaar

Bacardi Carta Blanca

Ontdek de iconische Bacardi Carta Blanca, een tijdloze klassieker die de erfenis van Bacardi belichaamt en de geest van het Caribisch gebied vastlegt in elke slok. Als pionier op het gebied van rumproductie heeft Bacardi een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1862, toen Don Facundo Bacardi Masso de eerste stappen zette naar het perfectioneren van zijn legendarische rumrecept.

Herkomst

De Bacardi Carta Blanca vindt zijn oorsprong in het zonovergoten eiland Cuba, waar de verfijnde kunst van het distilleren en rijpen van rum tot bloei kwam. Sinds de oprichting heeft Bacardi een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als één van 's werelds meest vooraanstaande rumproducenten, met een toewijding aan kwaliteit en vakmanschap die generaties lang standhoudt.

Geschiedenis

Met meer dan anderhalve eeuw aan vakmanschap en innovatie heeft Bacardi een rijke geschiedenis van baanbrekende prestaties en tijdloze tradities. Van het doorstaan van uitdagende tijden zoals de drooglegging tot het uitbreiden van de wereldwijde populariteit van rum, Bacardi heeft altijd een pioniersrol gespeeld in de industrie en blijft het pad effenen voor toekomstige generaties rumliefhebbers.

Cocktails

Bacardi Carta Blanca leent zich perfect voor een breed scala aan verfrissende cocktails, waaronder de iconische Mojito, de klassieke Daiquiri en de verleidelijke Piña Colada. Met zijn lichte en delicate smaken, gecombineerd met een verfrissend karakter, voegt Bacardi Carta Blanca een vleugje Caribische flair toe aan elke mixdrank en laat het je genieten van de authentieke smaken van het eiland.

Proefnotitie

In Bacardi Carta Blanca proef je de frisheid van bloemen en fruit. Van oranjebloesem, lavendel en roos tot abrikoos, limoen, kokosnoot en banaan.

Kleur

Heldere en lichte uitstraling.

Geur

Subtiele aroma's van vanille, citrus en een vleugje zoetheid.

Smaak

In de mond onthult het een zijdezachte textuur met tonen van verse limoen, delicate kruiden en een hint van tropisch fruit.

Afdronk

Droog, clean en verfrissend.

Totale indruk

Of je nu geniet van een verfrissende cocktail op een zomerse dag of een moment van ontspanning zoekt na een lange dag, Bacardi Carta Blanca biedt de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Verrijk je drankenkast met de tijdloze smaken van Bacardi en breng de sprankelende geest van het Caribisch gebied tot leven in elke slok.

Bacardi Carta Blanca 150cl

Bacardi Carta Blanca 300cl

€ 79,95

€ 66,07 (excl. BTW)

Op voorraad