Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Bacardi Tropical

Rum and Natural Flavours Liqueur

Bacardi Tropical
  • Bacardi Tropical
  • Bacardi Tropical

Bacardi Tropical

Rum and Natural Flavours Liqueur

Distillery / merkBacardi
LandPuerto Rico
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol32%
EAN7610113022511
Out of stock

Het begon als een familiedroom in Cuba, in 1862 toen Don Facundo Bacardí Massó BACARDI oprichtte. Hij kocht een kleine distilleerderij in Santiago de Cuba en hier veranderde hij radicaal de manier waarop rum doorgaans werd geproduceerd, door spirits te maken die zacht en licht van smaak waren. Tegenwoordig is BACARDI een iconisch wereldwijd merk met productievestigingen over de hele wereld en met een brede en gevarieerde keuze aan smakelijke spirits.

Bij Bacardi Tropical draait alles om de vakantievibe en warme zonnige dagen. Deze Limited Edition is een heerlijke blend van witte rum met tropische ananas en guave, met een vleugje romige kokosnoot.

Het kokosaroma wordt vergezeld door een sterke rumpunch-noot. In de mond is het verrassend soepel met een beetje kruidigheid en zoetheid van suikerriet. Ananas en guave voegen wat fruitigheid toe en geven het een lift, wat leidt tot een warme afdronk met kaneelkruiden.

Wist je dat? Het vleermuissymbool dat op de fles wordt gebruikt, is geïnspireerd op de vleermuizen die aan de balken van de distilleerderij hangen. Traditioneel vertegenwoordigen ze gezondheid, familie-eenheid en welvaart en de lokale bevolking zou vragen om 'el ron del murcielago' - de rum van de vleermuis.

Bacardi Tropical

Bacardi Tropical