Great House 13 years 2007 - 2021 #18 The Duchess
Nieuw

Great House 13 years 2007 - 2021 #18 The Duchess

Single Cask Rum

Meer details

Bottelaar
Distillery / merk
Inhoudsmaat
0.7 liter
Alcoholpercentage
66.1%
Leeftijd
13 years
Gedistilleerd
2007
Gebotteld
2021
Vatnummer
18
Aantal flessen
291
Maximum aantal per klant
2
Beschikbaarheid
Dit product is momenteel niet op voorraad

Informatie van The Duchess:

Wederom is dit een 13 jarige Jamaican Rum gedistilleerd in de Great House Distillery. De echte kenner weet wederom, dat dit een Hampden is, maar officieel geen Hampden mag heten op het label zelf.

Wij hebben er zoals eerder gecommuniceerd voor gekozen de naam te vernoemen naar hun beroemde warehouse, zodat de echte fans en kenners direct weten om welke distillery het gaat. De Hamden distillery bestaat al sinds 1779 en is momenteel al zo’n 242 jaar in bedrijf.

Wederom is deze Great House een high Ester rum, dat wil zeggen dat deze Jamaicaanse rum bekend is om zijn super smaakvolle eigenschappen door het ongelooflijk hoog aantal esters in de rum spirit.

Dit soort esterrijke rum (ook bekend als funk-bommen) wordt steeds meer gevraagd naarmate meer en meer mensen in rum geïnteresseerd raken en hier bekend mee zijn geworden. Deze release is vrijwel identiek aan het reuk en smaak patroon van zijn voorganger; cask 6. De verschillen zijn dan ook nauwelijks te detecteren, wij hebben in ieder geval geen voorkeur.

10 Andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0