Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare

Rum

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare
  • A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare
  • A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare

Rum

Distillery / merkA.H. Riise
SerieUltra Premium Collection
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol42%
EAN5712421012306
Out of stock

In 1834 werd een jonge Deense apotheker, Albert Heinrich Riise, in dienst bij de Koninklijke Militaire Apotheker in Kopenhagen, benaderd door vertegenwoordigers van de Deense overheid en bood hem de gelegenheid om de eerste officieel erkende apotheek in de bloeiende haven van St. Thomas te vestigen. Avonturier Albert Heinrich Riise besloot toen de wereld rond te reizen op zoek naar nieuwe kennis. Met een basis op de West-Indische eilanden ontdekte hij dieren, planten en kruiden - en het geheim van het distilleren van smaakvolle sterke dranken. Sommige van deze kruiden bepalen nog steeds de uitzonderlijke smaak van onze premium gedistilleerde dranken op basis van rum. Elke fles is een viering van de prestaties uit het verleden en een belofte van nieuwe avonturen.

A.H. Riise rum kan vandaag de dag rekenen op wereldwijde aandacht en belangstelling. Terecht, want wat een mooie en smaakvolle rum is er afkomstig van dit huis! Subtiele smaaktonen, mooi volle donkere kleuren maken rum van A.H. Riise tot een ware belevenis.

De term 'Non Plus Ultra' komt uit de Romeinse mythologie. De Heracles-zuilen, die werden gebouwd in de buurt van de Straat van Gibraltar, markeren de grens van het einde van de wereld. Deze rum eert niets anders dan de term 'no more'/'nothing beyond'. Alleen de beste en oudste rum uit de voorraad van A.H. Riise wordt gebruikt om A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare Rum Limited Edition te produceren. De Master Distiller zorgt persoonlijk voor de hoge kwaliteit. Jaarlijks worden er slechts 3000 flessen met de hand geproduceerd.

Proefnotities:

Geur: Sinaasappel, tabak, caramel, tonen van sherry en vanille.

Smaak: Tabak en sherry.

Finish: Lang aanhoudend.

Signature drink: Puur!

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare