Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Belvedere Smogóry Forest

Vodka

Belvedere Smogóry Forest
  • Belvedere Smogóry Forest
  • Belvedere Smogóry Forest

Belvedere Smogóry Forest

Vodka

Distillery / merkBelvedere
SerieSingle Estate Rye Series
LandPoland
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol40%
EAN5901867804532
Out of stock

Belvedere Smogóry Forest vormt samen met Lake Bartężek de Belvedere Single Estate Rye Series, een innovatieve serie met twee onderscheidende kwaliteiten. Deze vodka’s, vernoemd naar hun dorp van herkomst, weten de essentie van hun unieke single estate oorsprong te vatten in smaak.

Smogóry Forest is vernoemd naar het kleine dorpje Smogóry, diep in het beboste landschap van de West-Poolse Lubuskie regio. Vlakbij diverse nationale parken en bossen teelt het familiebedrijf van Andrzej Babiak ca. 50 hectare Dankowksie Diamond rogge. De landelijke regio is het meest bebost van heel Polen en de natuurlijke barrière die dit vormt met de grote steden zorgt voor uitzonderlijk schone lucht. Met één van de mildste klimaten in Polen en vruchtbare grond zijn de omstandigheden goed voor de roggeteelt. Het resultaat is een gedurfde spirit vol hartige tonen, die zonder filtratie gebotteld is op 40%.

Proefnotitie:

Kleur: Doorzichtig als water.

Geur: Intense aroma’s van zeelucht, geroosterd roggebrood en karamel.

Smaak: Rijk en mellow met in de eerste indruk gezouten karamel, granen en een vleugje honing. Delicate tonen van geroosterd brood, witte peper en fudge vormen een aanhoudende ondertoon. Het mondgevoel is rijk, mooi rond en weelderig.

Conclusie: Lang en zoet-zout. Tonen van gebakken brood, zeezout en karamel.

Deze vodka kan gedronken worden met ijs of in robuust cocktails met complexere smaken.

Belvedere Smogóry Forest

Belvedere Smogóry Forest