Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Scapegrace Small Batch Vodka

Vodka

Scapegrace Small Batch Vodka
  • Scapegrace Small Batch Vodka
  • Scapegrace Small Batch Vodka

Scapegrace Small Batch Vodka

Vodka

Distillery / merkScapegrace
LandNew Zealand
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol40.6%
EAN9421903387783
€ 25,58

Slechts één verkrijgbaar

Scapegrace is een distillerij uit Nieuw-Zeeland. In 2012 zijn twee zwagers Mark Neill en Daniel McLaughlin begonnen met het maken van een gin. In 2018 won Scapegrace Gold beste Gin van de Wereld award tijdens de International Spirits Awards.

Na het succes van de bekroonde gin, heeft Scapegrace nu hun eigen Vodka gemaakt. Ze gebruiken een vergelijkbare benadering bij het maken van hun wodka als bij hun gin. Het is gemaakt in Canterbury, Nieuw-Zeeland, en maakt gebruik van een neutrale graanalcohol op basis van tarwe en 100% ambachtelijk water.

Terwijl andere vodkaproducenten zich tot het uiterste inspannen om te prijzen hoe vaak ze hun wodka hebben gedistilleerd, maakt Scapegrace die van hen met een enkele distillatie. Met behulp van een 19e-eeuwse koperen pot nog steeds geloven ze dit, en de natuurlijke componenten in het water en graan voegen een uniekheid toe aan de vodka.

Het resultaat is een vodka die de mond perfect omhult met een dikke consistentie en een heerlijke romigheid. Het heeft een lichte zoetheid en laat een romige pavlova- afdronk achter. Dit is een heerlijke, eenvoudige en eerlijke vodka.

Proefnotities:

Geur: Helder, puur met een hint van ontbijtgranen. Romig aroma.

Smaak: Fluwelen structuur, clean en gebalanceerd. Droge gerst met appel, naar een romige viscose afdronk.

Finish: Een pavlova zoetheid en rozen florale zoetheid.

Signature drink: We houden hiervan in een Cloud 9-cocktail. Voeg in een mengglas gevuld met ijs 60 ml wodka, 1 scheutje Angostura Orange bitters, 10 ml Vermouth en 5 ml olijfpekel toe. Roer goed en zeef in een laag glas. Garneer met een olijf.

Scapegrace Small Batch Vodka

Scapegrace Small Batch Vodka

€ 25,58

Op voorraad