Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.
Graham Beck Méthode Cap Classique Blanc de Blancs Vintage
  • Graham Beck Méthode Cap Classique Blanc de Blancs Vintage
  • Graham Beck Méthode Cap Classique Blanc de Blancs Vintage

Graham Beck Méthode Cap Classique Blanc de Blancs Vintage

Brut Sparkling Wine

SerieVintage Collection
Wijnhuis / merkGraham Beck
DruivensoortChardonnay
LandZuid-Afrika
RegioRobertson
Inhoudsmaat0.75 liter
Alc/vol12%
Oogstjaar2017
EAN6004867000139
€ 14,83

Op voorraad

Bij Graham Beck waarderen wij de volgende uitspraak die de essentie van teamwork vat: “Niemand kan een symfonie fluiten, je hebt een orkest nodig om die te spelen”. En het was Henry Ford die zei: “Samenkomen is een begin. Samenblijven is vooruitgang. Samenwerken is succes”. Deze uitspraken omvatten de kern van onze synergetische aanpak. Wij geloven dat succes ligt in samenwerking waarbij de som groter is dan de afzonderlijke delen. Elk lid van ons team speelt een integrale rol die ons maakt wat we zijn – een internationaal erkend en gerespecteerd wijnmerk met een familie focus.

Het fruit voor deze wijn is met de hand geselecteerd van onze kalksteen rijke wijngaarden in Robertson. Deze wijngaarden hebben van nature een hoge concentratie kalk in de bodem wat zorgt voor een lage pH en hoge natuurlijke zuurgraad in de jonge basiswijn. Na het plukken wordt de hele tros met zachte hand geperst om het sap zo rustig mogelijk te onttrekken. Alleen het cuvée sap (premium quality) wordt geselecteerd voor de gisting. Voor additionele diepte in smaak en romige textuur van de cuvée wordt 50% vergist in 205L Piece Champenoise vaten. Na de gisting wordt de wijn 3 maanden op vat gerijpt en daarna selectief vermengd met andere percelen van de beste Chardonnay die vergist zijn op roestvrij staal. De basiswijn wordt voor de tweede gisting gebotteld.

Rijke aroma's van verse limoen en abrikoos in de neus. Een opwekkende fijne mousse met een explosie van mandarijn op het palet. Mooie brioche en gist complexiteit verbreden het palet en leiden tot een lange elegante finish.

Uitstekend met een verscheidenheid aan gerechten: zoals gerookte zalm, forel, aardbeien, op fruit gebaseerd desserts en donkere chocolade.

Graham Beck Méthode Cap Classique Blanc de Blancs Vintage

Graham Beck Méthode Cap Classique Blanc de Blancs Vintage

€ 14,83