Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Med Rosé Méditerranée

Rosé

Med Rosé Méditerranée
  • Med Rosé Méditerranée
  • Med Rosé Méditerranée

Med Rosé Méditerranée

Rosé

Wijnhuis / merkLes Vins Bréban
DruivensoortGrenache, Cinsault, Syrah
LandFrankrijk
RegioProvence
Inhoudsmaat0.75 liter
Alc/vol12.5%
Oogstjaar2021
EAN3334861003885
Out of stock

Een uur rijden van de Côte d’Azur kan je dit prachtige 350 jaar oude landgoed vinden, diep geworteld in de glooiende heuvels, de bossen en het groene hart van de Provence. Het is een plek waar men de wijngaarden met de grootste zorg behandeld, wat resulteert in de productie van heerlijke rosé wijnen.

De wijnen worden volgens het Terra-Vitis principe geproduceerd, dus met respect voor natuur, milieu en mensen. De druiven worden 's nachts handmatig geoogst, onder optimale (koele) omstandigheden. Daarna worden de druiven geselecteerd door een hypermodern systeem. Dit bijzonder waardevolle systeem scant elke druif individueel en sorteert deze dan aan de hand van de vooraf vastgestelde criteria. Een betere manier om te sorteren op alleen de beste druiven bestaat niet, en wordt alleen gebruikt door een paar topproducenten van beroemde Grand Cru Classé Chateaus in Bordeaux. Deze Rosé wordt gemaakt van Grenache, Cinsault en Syrah druiven.

Het resultaat is een schitterende zalmkleurige Rosé. Hij valt op door zijn finesse en subtiliteit. Geraffineerde aroma's van kleine rode vruchten, aardbeien, frambozen en kersen met overwegend passievrucht. Aangenaam droog, elegant, zeer verfijnd en uitnodigend in smaak.

Uitstekend aperitief, maar ook heerlijk bij Oosterse gerechten, diverse vissoorten en lichte gerechten van de grill of BBQ.

Med Rosé Méditerranée

Med Rosé Méditerranée