Duffour Côtes de Gascogne Rouge

Rode Wijn

Meer details

Wijnhuis / merk
Duffour Pere & Fils
Druivensoort
Cabernet Sauvignon, Merlot, Tannat
Inhoudsmaat
0.75 liter
Alcoholpercentage
13%
Oogstjaar
2020
EAN
3486053037519
Beschikbaarheid
Op voorraad

€ 6,45 (incl. BTW)

  

- +

Volumekortingen

Aantal Korting U bespaart
6 16.6667% € 5,33

Omschrijving

De wijn is een blend van drie druiven die veel in het gebied voorkomen. De Cabernet Sauvignon zorgt voor structuur en donker fruit in de wijn. De Merlot zorgt voor het lichtere fruit en maakt de wijn soepeler. Tannat geeft de wijnen tannines en een wat kruidiger karakter. Maar het is vooral de combinatie van deze druiven die ervoor zorgt dat deze wijn vooral fruitig is en tegelijkertijd een licht kruidig karakter heeft. Het is een soepel glas wijn, waar je graag een tweede van drinkt. De wijn is breed inzetbaar.

Naast de uitstekende kwaliteit is het leuke van deze wijn dat deze geleverd wordt in 8 variaties op het etiket. In één doos zitten dus flessen met verschillende etiketten.

Extra info Duffour

De familie Duffour produceert sinds 1982 wijn in Gascogne. De wijngaarden bevinden zich op klei- en leembodems. De nabijheid van de Atlantische Oceaan en de Pyreneeën, zorgt voor verkoeling in de nacht tijdens de hete zomers. Dit zorgt voor een mooie frisheid in druiven en typiciteit van het terroir in het glas.

30 Andere producten in dezelfde categorie

Gerelateerde artikelen

Vergelijk 0