Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Caliterra Reserva Merlot

Rode Wijn

Caliterra Reserva Merlot
  • Caliterra Reserva Merlot
  • Caliterra Reserva Merlot

Caliterra Reserva Merlot

Rode Wijn

SerieReserva
Wijnhuis / merkCaliterra
DruivensoortMerlot
LandChili
RegioColchagua Valley
Inhoudsmaat0.75 liter
Alc/vol13.5%
Oogstjaar2019
EAN7804304102506
Out of stock

Caliterra's filosofie is om milieuvriendelijke wijnen te vervaardigen in het teken van zorgvuldige wijnbouw en duurzaam wijngaardenbeheer, waar elke druivensoort opvalt voor hun fruitige, frisse en onderscheidende stijl, die de kwaliteit en zuiverheid van Chili's aard, streek en fruit uitdrukken. Caliterra is opgericht in 1996 als een partnerschap tussen de familie Robert G. Mondavi en Viña Errázuriz, die beiden hun droom wilden realiseren in het produceren van hoogwaardige wijnen.

Deze wijn is afkomstig uit de Colchagua vallei en is een blend van Merlot aangevuld met Malbec. Fermenteert in RVS tanks, onder een temperatuur van 24°C-26°C. 30% van de wijn heeft 7 tot 9 maanden in vaten gezeten die voor de tweede of derde keer gebruikt zijn.

Een diepe, helderrode kleur. Een verleidelijke, rijpe en brede geur met een heerlijk aroma van zoete kersen. Fluwelig en rond, heerlijk sappig, aangenaam vanille, pruimen en chocola. Rond en breed, met wat zachte, goed geïntegreerde tannine in de afdronk.

Heerlijk in combinatie met rood vlees, gourmetschotels en BBQ gerechten.

Caliterra Reserva Merlot

Caliterra Reserva Merlot