Prince de Saint-Aubin Sauternes 50cl

Zoete Wijn

Meer details

Wijnhuis / merk
Yvon Mau
Druivensoort
Sémillon
Inhoudsmaat
0.5 liter
Alcoholpercentage
13.5%
Oogstjaar
2015
EAN
3192371088316
Beschikbaarheid
Dit product is momenteel niet op voorraad

Omschrijving

Een wijn met een prachtig gouden kleur en in de neus hinten van accacia en honing. Een zeer rijke smaak en een lange milde afdronk.

Het huis Yvon Mau bestaat al sinds 1897. De initiatiefnemer was Aristide Mau maar het is diens zoon Yvon, die op zijn vélocipède (ouderwetse fiets) langs de wijnboeren in de Bordeaux-regio ging om wijnen te selecteren die hij kon verkopen. Hij maakte goede selecties en breidde zo zijn portfolio uit. Het huis Yvon Mau werd zo een bekend en gerenommeerd wijnhandelaar.

Niet alléén selecteerde het bedrijf Bordeauxwijnen, in de loop der tijd zijn daar ook wijnen uit de regio's voor Vins de Pays bijgekomen.

Extra info Yvon Mau

Het huis Yvon Mau bestaat al sinds 1897. De initiatiefnemer was Aristide Mau, maar het is diens zoon Yvon, die op zijn vélocipède (ouderwetse fiets) langs de wijnboeren in de Bordeaux-regio ging om wijnen te selecteren die hij kon verkopen. Hij maakte goede selecties en breidde zo zijn portfolio uit. Het huis Yvon Mau werd zo een bekend en gerenommeerd wijnhandelaar.

Niet alléén selecteerde het bedrijf Bordeaux-wijnen, maar in de loop der tijd zijn daar ook wijnen uit de regio's voor de Vins de Pays bijgekomen.

10 Andere producten in dezelfde categorie

Vergelijk 0