Investeren in whisky:

Whisky kopen als investering is tegenwoordig een zeer serieuze vorm van beleggen. Rendementen van 100% in vijf jaar zijn geen uitzonderingen als u natuurlijk weet waarin u moet investeren. Wij van Passie voor Whisky zijn al ruim 20 jaar actief in de in- en verkoop van whisky. Beleggen in whisky is niet meer alleen voor whiskyliefhebbers, maar een goede kennis over whisky en de markt is wel van essentieel belang.

Heeft u zelf niet de tijd of de interesse om deze informatie tot u te nemen dan doen wij dit met veel plezier voor u. Wij kunnen u mooie investeringspakketten aanbieden voor ieder bedrag.

Aangezien de whiskymarkt van dag tot dag verandert en er vaak van de bijzondere soorten slechts enkele flessen verkrijgbaar zijn, hebben wij geen standaard investeringspakketten, maar werken wij met maatwerk.

Goede voorbeelden van pakketten zijn:

  • Gesloten distilleerderijen (zeldzame whisky's van Port Ellen, Brora, Littlemill en vele andere)
  • Vintage whisky's (gedistilleerd in een bepaald jaar, bijvoorbeeld uw geboortejaar)
  • High-end whisky's van één enkele distilleerderij (bijzondere bottelingen van distilleerderijen met een grote reputatie zoals Ardbeg, Macallan, Glenmorangie, Glendronach en meer)
  • Whisky's uit vervlogen jaren (whisky’s uit bijvoorbeeld de jaren 1960, 1970 of 1980 met een schaars karakter)

Neem gerust contact met ons op en in overleg maken wij een afspraak om u verder te informeren over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via e-mail info@passievoorwhisky.nl of bel met onze winkel: 070-3940085


Vergelijk 0