Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Nosing and Tasting 29 maart 2024 - Goed - Beter - Best

Whiskyproeverij

Nosing and Tasting 29 maart 2024 - Goed - Beter - Best
  • Nosing and Tasting 29 maart 2024 - Goed - Beter - Best

Nosing and Tasting 29 maart 2024 - Goed - Beter - Best

Whiskyproeverij

Distillery / merkWijn- en Whiskyspecialist Van der Boog
SerieHigh End
LandScotland
Inhoudsmaat7x 0.015 liter
Alc/vol40+%
Gebotteld29-03-2024
Out of stock

GOED BETER BEST

We gaan Goede Vrijdag nog beter maken. Op vrijdag 29 maart halen we alles uit de kast om er een waar feestje van te maken.

We beginnen met een zeer smakelijke BBQ met grote stukken vlees. De Big Green Egg wordt opgepookt en de mannen achter de BBQ bereiden voor u Tomahawk, Lamsracks, Côte de Boeuf en ga zo maar door. We hebben nergens op bezuinigd en uiteraard worden er ook lekkere wijnen en bieren geschonken.

Nadat de buikjes rond gegeten zijn, is het tijd voor de Grande Finale, een whiskyproeverij zoals we nooit eerder georganiseerd hebben.

We hebben de geheime kelder van Passie voor Whisky geopend en hier 7 zeer exclusieve whisky’s uitgehaald.

  • Johnnie Walker 12 years Black Label quart u.s. 86.8 proof
  • Mortlach 12 years Bottled 1970’s
  • Littlemill 24 years 1990 – 2014 Fighting Fish
  • Springbank 1977 – 1993 Single Cask 332
  • Lochside 31 years 1966 – 1998 #3910
  • GlenDronach 20 years 1993 – 2013 #5 (91 punten Ruben Luyten)
  • Port Ellen 24 years 1981 – 2007 Single Sherry Butt for The Whisky Fair (91 punten Serge Valentin)

De totale winkelwaarde van bovenstaande flessen ligt rond de € 6500,-

Na een laatste glaasje in de bar zit de avond er toch echt op en denken we dat we de Goede Vrijdag nog beter gemaakt hebben.

De avond vindt plaats bij De Bonte Haas, Dorpskade 79 te Wateringen.

We starten de avond om 18:30 uur met een borrel en een hapje en zullen rond 22:30 uur de avond afsluiten

2 andere producten in dezelfde categorie:

Nosing and Tasting 29 maart 2024 - Goed - Beter - Best

Nosing and Tasting 29 maart 2024 - Goed - Beter - Best