Douglas Laing Emporium (sinds 2020)

Bestel alles van DOUGLAS LAING bij Passie voor Whisky - Big Peat's home in The Netherlands!

Douglas Laing & Co werd bijna 70 jaar geleden opgericht en is heden ten dage een toonaangevende maker en leverancier van de beste Schotse whisky's, met een specialisatie in Single Casks, Single Malts en Small Batch Malt Scotch whisky's. Het bedrijf werd in 1948 opgericht door Fred Douglas Laing en is nog steeds eigendom van familie Laing en wordt ook nog steeds gerund door de familie, tegenwoordig in de personen van Fred Laing Jr en zijn dochter Cara Laing.

De bedrijfsfilosofie van Douglas Laing is om zo te bottelen als de distilleerder het bedoelt: dat wil zeggen, op hoge sterkte en non-chill gefilterd, zodat het robuste en unieke karakter van de whisky behouden blijft. De reputatie van Douglas Laing en de vele awards die zij hebben weten te behalen door de jaren heen, zijn het bewijs van dit ethos.

Het mooie portfolio met Douglas Laing merken omvat:

Exceptional Single Casks:

Remarkable Regional Malts:

Wijn- en Whiskyspecialist Van der Boog (de fysieke winkel van passievoorwhisky.nl) is één van de drie officiële Douglas Laing Emporia van Nederland; een privilege die wereldwijd slechts is toebedeeld aan een zeer selectieve groep whiskyspeciaalzaken. Hier zijn we dan ook met recht trots op!

Bij ons kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment van Douglas Laing. Naast de Remarkable Regional Malts is er altijd een breed assortiment aan Exceptional Single Casks beschikbaar. Daarnaast staan er altijd verschillende whisky’s dan deze onafhankelijke bottelaar open om u te helpen bij het maken van een keuze.

Informatie over deze limited releases (zoals release datum, prijs etc.) wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd via onze nieuwsbrief en sociale media. Voor onze nieuwsbrief kunt u zich hier inschrijven.


Vergelijk 0