Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Voorwaarden en uitleg veiling

Om mee te kunnen bieden dient u eerst in te loggen met uw account. Heeft u nog geen account, maak deze dan eerst aan via deze link.  

Vervolgens plaatst u uw maximale bod. Uw bod wordt bij ieder tegenbod automatisch verhoogd totdat uw maximale bod is bereikt. Bij gelijke biedingen geldt het bod van de eerste bieder. U ontvangt een e-mailbericht zodra uw maximale bod is overschreden.

Let op: een geplaatst bod is bindend en kan niet worden geannuleerd. Als winnaar van de veiling bent u verplicht om het kavel aan te schaffen tegen de winnende veilingprijs.

Wanneer er een bod wordt geplaatst in de laatste minuut, dan zal de veiling telkens worden verlengd met één minuut.

Na het sluiten van de veiling wordt u als bieder per e-mail op de hoogte gebracht of u de veiling al dan niet heeft gewonnen. De winnaar kan via een link in dit e-mailbericht inloggen op zijn/haar account en de gewonnen kavels inzien. Hier kunt u de kavels toevoegen aan de winkelwagen en direct afrekenen.

Er worden geen extra veilingkosten in rekening gebracht. U betaalt enkel het bedrag van het winnende bod. Wilt u een kavel thuis bezorgd hebben, dan worden hiervoor uiteraard verzendkosten in rekening gebracht.