Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

MYSTERY SINGLE MALT DEAL

Mystery Single Malt

  • Nieuw
MYSTERY SINGLE MALT DEAL
  • MYSTERY SINGLE MALT DEAL

MYSTERY SINGLE MALT DEAL

Mystery Single Malt

Bottelaar?
Distillery / merkMYSTERY DEAL
LandScotland
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol44%+
Out of stock

We vonden het wel weer eens tijd voor een MYSTERY DEAL. Deze week kunt u het natuurlijk volledig aan ons overlaten, maar u heeft de keuze uit twee verschillende varianten. Bestelt u twee flessen, dan krijgt u van allebei één fles. Bestelt u één fles dan heeft u de keuze uit:

  1.  Een Single Malt die valt in de categorie MILD & VERFIJND en geselecteerd is door Ronnie Cox, de man met dit jaar exact 50 jaar ervaring in de industrie.
  2.  Een Single Malt die valt in de categorie VOL & KRUIDIG en geselecteerd door Lizzy Rudd, voorzitter van onafhankelijke bottelaar met ruim 300 jaar geschiedenis.

Michel en ik zijn eerder dit jaar bij dit bedrijf op bezoek geweest en hebben allebei erg genoten van onze tijd bij deze onafhankelijke bottelaar en de producten die we hier geproefd hebben. Michel zijn favoriet was de nummer 1. MILD & VERFIJND. Zelf was ik (Stefan) net iets meer gecharmeerd van nummer 2. VOL EN KRUIDIG.

Maar omdat wij dus geen keuze konden maken, laten we de keuze aan u. Noem in uw winkelwagen (bij stap drie in het afronden van uw bestelling) Whisky1 of Whisky2. U kunt ook de keuze aan ons laten. Zoals aangegeven, geen opmerking, dan maken wij de keuze. 

MYSTERY SINGLE MALT DEAL

MYSTERY SINGLE MALT DEAL