Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Glenfiddich Classic

Speyside Single Malt Scotch Whisky

Glenfiddich Classic
  • Glenfiddich Classic
  • Glenfiddich Classic

Glenfiddich Classic

Speyside Single Malt Scotch Whisky

BottelaarDistillery bottling
Distillery / merkGlenfiddich
SerieOld Classic Reserve
LandScotland
RegioSpeyside
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol43%
Leeftijdno age statement
VattypeOak Casks
SmaakprofielMild en verfijnd
EAN5010327600017
€ 329,95

(0% BTW)

Slechts één verkrijgbaar

Glenfiddich Classic

Glenfiddich Distillery

Glenfiddich Distillery ligt in Dufftown, in de iconische Speyside regio van Schotland. Opgericht in 1887 door William Grant, is Glenfiddich een van de weinige distilleerderijen die sinds de oprichting in familiebezit is gebleven. De distilleerderij is gelegen aan de oever van de rivier de Fiddich, waarvan de naam "Vallei van de Herten" betekent, wat symbool staat voor de rijke natuurlijke omgeving.

Een uniek kenmerk van Glenfiddich is het gebruik van bronwater uit de Robbie Dhu bronnen, wat bijdraagt aan de zuiverheid en het karakter van hun whisky's. Glenfiddich staat bekend om zijn innovatieve aanpak en was een van de eerste distilleerderijen die hun single malt whisky wereldwijd exporteerde.

Glenfiddich whisky's staan bekend om hun elegante en toegankelijke smaakprofielen, met tonen van peer, appel en honing. De whisky’s rijpen in een combinatie van ex-bourbon- en sherryvaten, wat zorgt voor een rijke en complexe smaak. De combinatie van een prachtige ligging, innovatieve technieken en hoogwaardige productie maakt Glenfiddich een wereldwijde marktleider in de single malt whisky industrie.

Glenfiddich Classic

Glenfiddich Classic

€ 329,95

(0% BTW)

Op voorraad