Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

The Deveron 10 years

Highland Single Malt Scotch Whisky

The Deveron 10 years
  • The Deveron 10 years
  • The Deveron 10 years

The Deveron 10 years

Highland Single Malt Scotch Whisky

BottelaarDistillery bottling
Distillery / merkMacduff
LandScotland
RegioHighlands
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol40%
Leeftijd10 years
SmaakprofielLicht en delicaat
EAN5010752000826
€ 24,75

Slechts één verkrijgbaar

The Deveron 10 years 

Fresh apple, toffee & creamy oak dry cereal finish

Macduff Distillery

Macduff Distillery ligt aan de oever van de rivier Deveron, nabij het stadje Macduff in Aberdeenshire, Schotland. Opgericht in 1962 door een groep lokale ondernemers, is de distilleerderij een relatief jonge speler in de wereld van Schotse whisky. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Macduff snel naam gemaakt met zijn kwalitatieve single malts.

Een uniek kenmerk van Macduff Distillery is het gebruik van een moderne, innovatieve benadering in combinatie met traditionele technieken. De distilleerderij beschikt over vijf distilleerketels, waarvan de zogenoemde lyne arms een scherpe hoek naar beneden hebben, wat bijdraagt aan het lichte en fruitige karakter van de whisky. De distilleerderij bottelingen komen op de markt onder de naam The Deveron en staan bekend om hun zachte en toegankelijke smaakprofielen.

De whisky rijpt voornamelijk in ex-bourbon- en sherryvaten, wat zorgt voor een mooie balans tussen zoetheid en complexiteit. Macduff whisky's hebben tonen van appel, vanille, honing en een subtiele kruidigheid. De combinatie van innovatieve productie en een schilderachtige ligging maakt Macduff Distillery een gerespecteerde naam in de wereld van Schotse single malt whisky.

The Deveron 10 years

The Deveron 10 years

€ 24,75

Op voorraad