Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

AnCnoc 12 years

Speyside Single Malt Scotch Whisky

AnCnoc 12 years
  • AnCnoc 12 years
  • AnCnoc 12 years

AnCnoc 12 years

Speyside Single Malt Scotch Whisky

BottelaarDistillery bottling
Distillery / merkKnockdhu
LandScotland
RegioSpeyside
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol40%
Leeftijd12 years
SmaakprofielLicht en delicaat
EAN5010509427067
€ 30,54

Slechts één verkrijgbaar

AnCnoc 12 years

Knockdhu Distillery

Knockdhu Distillery, gelegen nabij het dorp Knock in Aberdeenshire, Schotland, werd opgericht in 1894 door John Morrison. De distilleerderij ligt aan de voet van Knock Hill, wat zorgt voor een schilderachtig en idyllisch landschap. Knockdhu, beter bekend onder de merknaam "anCnoc," heeft een lange geschiedenis in het produceren van hoogwaardige single malt whisky's.

Een uniek kenmerk van Knockdhu is het gebruik van water uit de nabijgelegen Knock Hill, wat bijdraagt aan de zuiverheid en het karakter van hun whisky's. De whisky's van Knockdhu staan bekend om hun lichte, frisse en fruitige smaakprofielen, met tonen van citroen, appel, honing en een vleugje vanille. De distilleerderij gebruikt traditionele koperen distilleerketels en rijpt hun whisky voornamelijk in ex-bourbon- en sherryvaten, wat zorgt voor een evenwichtige en complexe smaak.

Knockdhu is trots op zijn ambachtelijke benadering van whiskyproductie, waarbij traditionele methoden worden gecombineerd met een moderne visie. De combinatie van een prachtige ligging, traditionele technieken en hoogwaardige productie maakt Knockdhu een gerespecteerde naam in de wereld van Schotse whisky.

AnCnoc 12 years

AnCnoc 12 years

€ 30,54

Op voorraad