Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Dewar's 15 years The Monarch

Blended Scotch Whisky

Dewar's 15 years The Monarch
  • Dewar's 15 years The Monarch
  • Dewar's 15 years The Monarch

Dewar's 15 years The Monarch

Blended Scotch Whisky

BottelaarJohn Dewar & Sons Ltd.
Distillery / merkDewar's
SerieThe Monarch
LandScotland
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol40%
Leeftijd15 years
SmaakprofielMild en verfijnd
EAN7640171030593
€ 53,68

Slechts één verkrijgbaar

Dewar's is een gerenommeerd whiskymerk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1846, toen John Dewar zijn eerste winkel in Perth, Schotland, opende. Sindsdien staat het merk bekend om zijn vakmanschap en de productie van hoogwaardige blended Scotch whisky's. Elaine Dewar legde de basis voor het bedrijf dat zich zou ontwikkelen tot een wereldberoemd merk, erkend door whiskygenieters overal ter wereld.

Dewar's 15 Years Old is een product van deze lange traditie, waarbij enkel de beste malt en grain whisky's worden geselecteerd die ten minste 15 jaar lang hebben gerijpt. Na het rijpingsproces worden ze nogmaals samen gebracht voor een tweede rijpingsfase, het zogenaamde 'double-aging' proces, dat extra soepelheid en harmonie aan de aroma's en smaken toevoegt.

Dankzij het elegante en harmonieuze karakter is de Dewar's 15 Years Old niet alleen een perfecte keuze voor de kenner die op zoek is naar een klassieke whisky-ervaring maar ook voor degenen die hun eerste stappen zetten in de wereld van verfijnde spirits.

Proefnotitie

Geur

Een verleidelijke neus die opent met tonen van honing, fruit en een vleugje eikenhout.

Smaak

De smaak is rijk en rond, met laagjes van heide, zachte vruchten zoals perzik, en subtiele specerijen die zich openvouwen.

Afdronk

De afdronk is lang en verwarmend, met een elegante balans tussen zoetige moutnoten en zachte, eiken-geïnspireerde droogheid.

Dewar's 15 years The Monarch

Dewar's 15 years The Monarch

€ 53,68

Op voorraad