Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Glenfarclas 10 years

Speyside Single Malt Scotch Whisky

Glenfarclas 10 years
  • Glenfarclas 10 years
  • Glenfarclas 10 years

Glenfarclas 10 years

Speyside Single Malt Scotch Whisky

BottelaarDistillery bottling
Distillery / merkGlenfarclas
SerieThe Aged Range
LandScotland
RegioSpeyside
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol40%
Leeftijd10 years
VattypeOloroso Sherry Casks
SmaakprofielLicht en delicaat
EAN5018066104018
€ 36,95

€ 30,54 (excl. BTW)

Slechts één verkrijgbaar

Glenfarclas 10 years

Ontdek de weelderige smaken van Speyside met een unieke fles whisky van Glenfarclas, gebotteld door de distilleerderij zelf als onderdeel van hun befaamde Aged Range. Deze speciale editie, gerijpt in Oloroso Sherry Casks, belichaamt de traditionele vakmanschap en rijke erfgoed van deze iconische Schotse distilleerderij.

Glenfarclas, gelegen in het hart van Speyside, staat bekend om zijn voortreffelijke whisky's die de kenmerkende smaken van de regio omarmen. Deze 10 jaar oude expressie, zorgvuldig gerijpt in Oloroso Sherry Casks, onthult een diepe en complexe smaakprofiel dat doordrenkt is met tonen van rijke gedroogde vruchten, warme kruiden en subtiele eikenhout.

Met een gladde en zijdeachtige textuur, biedt deze fles een uitnodigende en soepele drinkervaring die zowel beginnende als ervaren whisky liefhebbers zal bekoren. Het Oloroso Sherry Cask vattype voegt een extra laag van diepte en complexiteit toe, waardoor elke slok een reis wordt door de rijke smaken van Speyside.

De Distilleerderij botteling van Glenfarclas's The Aged Range is een eerbetoon aan de tijdloze tradities en het vakmanschap van de distilleerderij. Voor liefhebbers van hoogwaardige whisky's is deze fles een waardevolle toevoeging aan elke collectie, een viering van de authentieke smaken en erfgoed van Speyside.

Proefnotitie

Kleur

Stro goud.

Geur

Verleidelijke sherryzoete mouttonen worden gecombineerd met delicate aroma's, waaronder subtiele specerijen. Bij het verwarmen van het glas komen honing, vanille en perendruppels naar de voorgrond.

Smaak

Delicaat licht, met een verrukkelijke combinatie van moutigheid en sherryzoetheid. Hints van gedroogd fruit, vanille, kaneel en kruidnagel verleiden de smaakpapillen verder.

Finish

Lang, zacht en kruidig.

Totale indruk

Voor velen is deze single malt whisky zeer representatief voor al hetgeen de whiskyregio Speyside ons te bieden heeft.

Glenfarclas 10 years

Glenfarclas 10 years

€ 36,95

€ 30,54 (excl. BTW)

Op voorraad