Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Wijnbox By Viv - Editie 2 - 2023

Wijn

Wijnbox By Viv - Editie 2 - 2023
  • Wijnbox By Viv - Editie 2 - 2023

Wijnbox By Viv - Editie 2 - 2023

Wijn

SerieWijnbox by Viv
Wijnhuis / merkzie details
LandGermany, South Africa, Argentina
Inhoudsmaat3x 0.75 liter
Alc/vol12.5% + 12.5% + 13.5%
Oogstjaar2021, 2022, 2021
Out of stock

“Hello Spring”

Het is eindelijk weer voorjaar en dus tijd voor een nieuwe Wijnbox vol heerlijke wijnen die passen bij de Lente. De zon komt zo af en toe tevoorschijn, de dagen worden langer, de voorjaarsbloemen staan kleurrijk in bloei en we kijken uit naar de vrolijke feestdagen die komen gaan.

Hahn Weissburgunder Trocken

Weinhaus Franz Hahn ligt in de prachtige Pfalz in het zuidwesten van Duitsland. Een traditioneel bedrijf in een nieuwe editie met als motto: Behoud het oude, breng het nieuwe aan boord en combineer het. Ze doen wat ze belangrijk vinden en waar ze van houden. En dat proef je in alle wijnen die bij Weinhaus Franz Hahn gemaakt worden. Met het aspergeseizoen in het vooruitzicht is de Weissburgunder de perfecte wijn. Vol appel, peer en citrus. Licht kruidig perfect gecombineerd met frisse zuren. Behalve bij de asperges ook heerlijk op zonnige lentedagen.

The Fishwives Club Sauvignon Blanc

De Fishwives Club Boutique Winery is een Nieuwe Wereldwijn uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Het zijn unieke wijnen omdat ze letterlijk de keuze hebben uit de beste druiven en keuze uit uitzonderlijke terroirs die de wereldberoemde Kaapse Wijnstreek te bieden heeft. Het resultaat is een buitengewone collectie superieure wijnen. Het motto van The Fishwives Club: Samenhang. Vakmanschap. Uitmuntendheid. De Fishwives Club Sauvignon Blanc hebben we in eerste instantie op het etiket uitgekozen. Wie wordt er niet blij van en gelukkig is het een goede keuze geweest. Een betere omschrijving van de wijn dan The Fishwives Club zelf kan ik niet geven dus voor één keer geknipt en geplakt 😉: Zet je schrap voor de schaamteloze vleierij van je zintuigen. De zeer fruitige neus en aanhoudende afdronk zorgen ervoor dat andere wijnen in het niets vallen. Deze wijn zorgt zelfs al voor een opstand onder de vrouwen tijdens de dagelijkse lunchbreak! Gemaakt om van te genieten op een lente avond. Een zachte sauvignon die je glas uitknalt met tonen van rijp, tropisch fruit. Perfect bij schaal- en schelpdieren.

La Celia Malbec Reserva

De oudste Malbec producent uit de Uco Valley, Mendoza Argentinië! Eugenio Bustos plantte lang geleden de eerste Malbec uit Frankrijk die hij kreeg als betaling voor de verkoop van zijn beste paarden in de Uco Vallei in Argentinië. Zo ontstond Finca La Celia vernoemd naar zijn dochter. La Celia is daardoor de oudste Malbec producent uit de Uco-vallei. De combinatie van de hoge ligging, de vele zonnige dagen, weinig regen en grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht zorgt voor een perfecte kwaliteit van de druiven. De La Celia Malbec is prachtige rode wijn. Elegant, vol vers rood fruit, intens maar met zachte tannines. Mooi in combinatie met gebraden vlees of gevogelte.

Wijnbox By Viv - Editie 2 - 2023

Wijnbox By Viv - Editie 2 - 2023