Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

A.H. Riise XO Reserve Port Cask

Rum

A.H. Riise X.O. Reserve Port Cask
  • A.H. Riise X.O. Reserve Port Cask
  • A.H. Riise X.O. Reserve Port Cask

A.H. Riise XO Reserve Port Cask

Rum

Distillery / merkA.H. Riise
SerieXO Reserve Collection
LandCentral America & West Indies
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol45%
Aantal flessen2000
EAN5712421012702
€ 42,93

Slechts één verkrijgbaar

In 1834 werd een jonge Deense apotheker, Albert Heinrich Riise, in dienst bij de Koninklijke Militaire Apotheker in Kopenhagen, benaderd door vertegenwoordigers van de Deense overheid en bood hem de gelegenheid om de eerste officieel erkende apotheek in de bloeiende haven van St. Thomas te vestigen. Avonturier Albert Heinrich Riise besloot toen de wereld rond te reizen op zoek naar nieuwe kennis. Met een basis op de West-Indische eilanden ontdekte hij dieren, planten en kruiden - en het geheim van het distilleren van smaakvolle sterke dranken. Sommige van deze kruiden bepalen nog steeds de uitzonderlijke smaak van onze premium gedistilleerde dranken op basis van rum. Elke fles is een viering van de prestaties uit het verleden en een belofte van nieuwe avonturen.

A.H. Riise rum kan vandaag de dag rekenen op wereldwijde aandacht en belangstelling. Terecht, want wat een mooie en smaakvolle rum is er afkomstig van dit huis! Subtiele smaaktonen, mooi volle donkere kleuren maken rum van A.H. Riise tot een ware belevenis.

A. H. Riise Port Cask Rum X.O is een rum die wordt samengesteld uit wel 15 verschillende soorten rum, met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar, die later nog eens 6 maanden hebben gerijpt in port vaten van het porthuis Cálem. Hij heeft een prachtige, mahonie kleur met een robijnrode gloed. De unieke smaak bestaat uit licht gekruide vanille en een fruitige afdronk met daarin bosbessen en port.

Proefnotities:

Geur: Vanille, tonen van ananas, bananen, gedroogd rood fruit, port.

Smaak: Licht gekruide vanille en een fruitige afdronk met daarin bosbessen en port.

Finish: Langdurige, harmonieuze, licht droge chocolade.

Signature drink: Puur!

A.H. Riise X.O. Reserve Port Cask

A.H. Riise XO Reserve Port Cask

€ 42,93

Op voorraad