Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Suntory World Whisky AO 35cl

Japanese World Whisky

Suntory AO 35cl
  • Suntory AO 35cl
  • Suntory AO 35cl

Suntory World Whisky AO 35cl

Japanese World Whisky

BottelaarSuntory
Distillery / merkAO
LandJapan
Inhoudsmaat0.35 liter
Alc/vol43%
Leeftijdno age statement
SmaakprofielMild en verfijnd
EAN4901777356825
€ 79,30

Slechts één verkrijgbaar

Suntory World Whisky AO 35cl

This Suntory World Whisky contains Irish, Scotch, American, Canadian and Japanese whiskies

Meer over Suntory

Suntory, een van de oudste en meest prestigieuze whiskyproducenten van Japan, werd opgericht in 1923 door Shinjiro Torii. Hij opende de eerste commerciële whisky distilleerderij van Japan, Yamazaki, gelegen aan de rand van Kyoto. Deze locatie, met zijn zuivere waterbronnen en ideale klimaat, werd zorgvuldig gekozen vanwege de perfecte omstandigheden voor whiskyproductie.

Suntory breidde later uit met de Hakushu Distillery, gelegen in de Zuid-Japanse Alpen, bekend om zijn frisse en lichte whisky’s, die worden beïnvloed door het bergachtige klimaat en het zuivere bronwater van de regio. De whisky’s van Suntory, zoals de single malts van Yamazaki en Hakushu, ook als de iconische Hibiki blend zijn wereldwijd bekend om hun verfijnde en complexe smaakprofielen.

Suntory whisky’s worden gekenmerkt door een uitzonderlijke balans van smaken, vaak met tonen van fruit, bloemen, en subtiele kruiden, gecombineerd met de invloed van Japanse Mizunara eikenhouten vaten die een uniek karakter toevoegen. Suntory’s toewijding aan vakmanschap en innovatie heeft het bedrijf een vooraanstaande plaats bezorgd in de wereldwijde whiskyindustrie, en hun producten worden beschouwd als meesterwerken van Japanse distillatiekunst.

Suntory AO 35cl

Suntory World Whisky AO 35cl

€ 79,30

Op voorraad